Onsdag och lön





Här sitter jag och äter gröt på rågflingor med sockerfri (ja ja lite mindre socker borde det ju i alla fall vara) lingonsylt. En lite annan smakupplevelse än vanliga havregryn. Kan inte riktigt bestämma mig om den var positiv eller ej. Japp så här spännande och lyxigt börjar min onsdags morgon. Idag är det lön. Välbehövlig. In på kontot på morgonen och ut på eftermiddagen. Dagen bjuder på fint väder (!) samt betalning av räkningar, beställning av kurslitteratur samt slutspurt på uppsats. Som sagt LYX!

32

Det är 32 grader i skrivande stund på min balkong. Det är om inte annat värt ett lite leende! Uppsatsen tar form. Jag är inte helt dålig trots allt.

Nu

har jag slappat alldeles för länge så nu vänta intensiv plugg fram till kl fyra. Sedan blir det nog en promenad in till biblioteket, borde ta en timme lite drygt kanske kan lycka till det med en chailatte på vägen hem. Känner mig ganska trött och lite deppig. Får ångest att vara hemma och plugga men samtidigt får jag världens panik då jag vet att jag ska iväg på något. Jag måste styra upp det här nu kan inte ha det så här längre. Undrar var all min disciplin är, all levnadsglädje och ambition?!?

Good morning sunshine

Har en seg morgon då jag sovit dåligt. Hade så fruktansvärt svårt att somna. Tror klockan var runt tjugo över två jag tittade på klockan sista gången. Men nu är det en ny dag och jag kommer sova som en stock i natt. Så idag står på schemat; promenad, SKA till biblioteket som jag skjutit upp flera dagar nu, lite plock och packning inför helgens äventyr. I helgen åker jag till nordligare breddgrader för att göra diverse nödvändigt ont, skall hålla minen och humöret uppe. Men jag kan ju säga att det inte är något jag ser fram speciellt emot. Det blir släkt träff/ kalas, och det är inte min släkt eller familj om man säger så. Nu ska jag äta lite frukost. Vad sägs om rågflingegröt?!

Tisdag med stort T

Morgonen börjar med tvätt. Fy vad det är tråkigt. Det är dimmigt utanför, men det ska bli sol senare. Skönt! Har efter tio i bakgrunden, de pratar om par och hur det kan gå om man inte vårdar sig själv och varandra. Mycket tror jag att många kan känna igen sig i. Det gör jag i alla fall. Tror att det är viktigt att vara medveten om att en relation behövs tas hand om. Man kan inte bara gå igenom livet utan att tänka efter då missar man så mycket. Denna tisdag blir det som mål att se dom små bra sakerna. Har varit på dålig humör och det går tyvärr ut över andra. Har lite dåligt samvete, men känner mig så himla lättretlig. Ska tänka på detta.

Nu får det vara nog!




Nu är min dag slut. Jag packar ihop och tackar för mig. I kväll skall mor få bjuda på middag. När jag kommer hem ska jag komma ihåg att beställa böcker från biblioteket så att jag kan hämta ut dem i morgon. Det blir en del plugg där innan kvällens jobbpass. Kanske en promenad med min kära hinns med i kväll. Skulle vara skönt sover bättre då. 

Med risk för att bli tjatig

Men jag kan faktiskt inte stirra mig mätt på fina klänningar som kan bli potentiell brudklänning. Denna från gårdagens emmy utdelning känns som ett steg närmre klänningen med stort K.



Mitten av eftermiddagen

Nu har jag klarat av jobbiga mail. Inte så jobbiga egentligen, men har varit svåra att formulera och jag är väldigt nervös att min plan, vilket inkluderar dessa mail inte kommer att fungera. Men vi får se jag hoppas verkligen på det bästa.

Skall ta mig en kopp kaffe för att vakna till lite. Hann med ungefär tre timmar av skrivande på uppsats. Jag vet inte riktigt om jag gör det på rätt sätt. Kanske jag bara krånglar till det. Borde egentligen ta ett snack med min handledare, men jag är fruktansvärt rädd för att han ska säga att det är dåligt. Jag vet att detta inte är helt logiskt eftersom slutprodukten blir bättre om han säger vad som skall ändras. Men sådan är jag. Rädd för kritik rädd för att inte duga. Samtidigt finns det många områden i mitt liv där jag VET att jag är bra. Uppsatser är bara inte en av dem. Därav min plan med mailen och så. 

Skrev en kommentar idag på Facebook och fick ett sms snabbt efter där det stod: Är du gravid. Nej! Jag har kommit på att jag egentligen inte har någon stress med detta men att jag blir enormt stressad av omgivningen. Att många är med barn och att alla frågar, när är det din tur?! Mamma sade till mig i helgen att hon tycker jag borde gå till läkaren och kolla så att allt står rätt till. Just sådana saker gör mig stressad!  Jag vill inte kolla det just nu, jag vill ge det tid och inte konstatera några problem just nu. Jag vill att denna resa skall vara glädjefyllt och spännande.

Angående bröllop frågade jag N för någon månad sedan om han ville gifta sig med mig nästa år, ganska tidigt nästa år vilket skulle betyda lite stress men även snabbt, precis som jag vill ha det. Han sa då ja! Detta var ju jätte kul och spännande. Bör nämnas att vi var lätt berusade efter ett par dagar utan att ha pratat om det tog jag upp det, då blev han lite stressad och tyckte att det var lite snabbt. Jag blev så klart mycket besviken. Några veckor efter detta hade jag varit ute med en vän och druckit lite vin kom hem och tog upp detta med honom. Jag sa att jag kände mig ledsen och lite bitter att det blivit på det viset. Han kom då närmare mig och sa; vill du veta en hemlighet jag har länge planerat att fria till dig på din födelsedag. Om du inte var så ivrig bara! (Min födelsedag är om mindre än en månad) Så himla typiskt mig! Att stressa saker då han planerat. Men nu vet jag inte, kanske han gör det eller så inte. Det blir spännande och lite som en överraskning i alla fall. Men nu vet jag inte för han har inte pratat så mycket om min födelsedag så antingen har han något planerat eller så har han släppt den tanken. Men jag har bestämt mig nu att inte stressa detta utan han får göra det när det passar honom.

En bra dag att börja en dag




Måndagar är alltid en bra dag för att börja på nytt. Idag sitter jag hos mor och pluggar, vilket är bra med lite omväxling. Dagen bjuder på plugg, jobbiga mail och ett och annat telefonsamtal. Men det ska bli mycket gjort! 

Då jag stod och väntade på bussen i morse reflekterade jag över hur folk står i kön. Oftast här hemma finns det ju ingen kö, folk tränger sig, ställer sig i en klump och alla ska på bossen samtidigt! Om ni åker till England någon gång, tänk på hur fina, raka och väluppfostrade deras köer är. Fantastiskt. I alla fall så hade det vi bussen bildats en kö. Det stod ungefär sex personer i denna kö med minst en halvmeter emellan varandra, vilket resulterade i att kön sträckte sig in på en annan hållplats. Galet! Är vi så rädda för närkontakt?!? Om det finns en plats mellan två personer på en bänk skulle du sätta dig där då eller står du hellre? 

Igår bjöds på en tvåtimmars promenad med gravida vännen. Hon och jag gick en timme sedan skildes vi åt och jag promenerade hem. Väldigt uppfriskande och jag sov gott på natten. 

Granola, trasig cykel och besvikelse

Sitter i soffan och avnjuter en alldeles utmärkt egen gjord granola (musli gjord i ugnen). Inte mitt eget recept men nu när jag gjort den en gång tänker jag improvisera lite nästa gång.

Min cykel ha gått sönder. Däcket, eller snarare hjulet som däcket sitter på. Jag är mycket irriterad på detta. Har haft cykeln i ungefär en månad. Jag fick den i födelsedagspresent av min far, vilket är nästan ett år sedan och fick den först nu efter mycket tjatande. Han är sådan min far. Man måste tjata på honom och han håller sällan vad han lovar. Detta är inget nytt och jag borde ha vant mig. Men blir lika besviken varje gång. Jag skulle få en ganska stor summa pengar av honom efter en lägenhets historia. Pengar som jag definitivt förtjänade men som jag samtidigt var mycket tacksam för. 70% av pengarna har jag fått, men även dessa efter en del tjat en en ganska lång tid efter det att jag borde ha fått dom. Nu har det gått ytterligare fyra månader och jag har mailat honom och bett om att få resterande pengar överförda. Men inget! Detta är så otroligt typiskt. Har han tänkt att ge mig dem eller hoppas han på att komma undan? Jag har faktiskt ingen aning. Men det hade varit bättre om han sagt att jag skulle fått en mindre andel pengar för då hade jag varit nöjd och framför allt sluppit den här besvikelsen med att han lovar saker och aldrig håller dem. Jag är 28 år gammal mycket snarch min pappa kan göra mig illa ända in i hjärtat, precis som då jag var barn.

Granola receptet tog jag från Amy's blogg på VR. Bra recept och mycket lätt att göra. Jag bytte dock ut sirapen mot koncentrerad äppeljuice. Tyckte det räckte med 1 dl socker och 1 dl honung.



Några andra vackra

Hittade några till som jag sparade, men gömde väl i datorns olika mappar och arkiv. Tänk bort tubtopps föbrudet.
Kolla på denna bak!



Här är den i föregående inlägg men utan jackan

Japp denna men med axelband liknande nästa bild.


hittade den

Hittade föresten en klänning som kändes som den. Detta kommer säkert ändras en massa gånger så ha överseende. Visserligen tubtopp men med en liten blus/jacka. Vad tycks?
Tror dock att den inte borde vara så tajt över höfterna, annars perfekt!

LAGOM

Nu är jag så där lagom rödvinsdrucken med ett par lätt nedåtlutande ögonlock och ett litet snett leende. Men det var en trevlig kväll. Träffade min fördetta arbetskamrat J och åt en 'svenne middag' bestående av spagetti och köttfärsås. Mycket vällagad vill jag säga. Men jag serverade den till och med med isbergsallad som jag slängt i lite tomat, paprika och MAJS i! Som sagt en mycket lagom middag,i landet lagom. Men mig stör det inte jag kan verka, tyckas,anses. hur normal, lagom tråkig som helst så länge jag känner mig speciell!

Träffade i alla fall J idag efter många månader. Hon är härlig. När jag träffade henne tänkte jag hon är precis som jag var för fyra år sedan, detta var för fyra år sedan. Hon var 20 jag var 24. Rolig, levnadsglad, singel, festade, knullade runt gjorde duna saker, var otrogen, reste, jobbade, förverkligade sina drömmar. Hon är fortfarande som jag var... när jag var 20. Trots allt är hon härlig. Mogen nog att gå hem innan tolv. Mogen, tråkig eller uttråkad?

Bjuder på lite av vinet och min härliga gråa höst polo/poncho/väst. Eller heltenkelt en polo utan ärmar. Enkelt ska man göra det för sig. 



Klänningen


En av klänningarna som jag fann igårkväll, fin men inte perfekt! (och framförallt dya!) Kommer från Vera Wang tror jag. 

Höstdag

Vilken opruduktivt vacker dag. Värsta härliga höstvädret! Känner mig dock sjukt trött efter att grannarna håller oss uppe till sent på natten. Detta är helt ofrivilligt och mycket irriterande. Men hur gör man? Skriver en lapp där det står: Sluta KNULLA sent på kvällarna. Eller din flickvän låter mer än den värsta porrstjärnan. Det var lite humoristiskt de första gångerna, nu är det bara tröttsamt efter fem månader av dessa ljud var och varannan deg.
Kvällen bjuder på ekonomisk spagetti och köttfärsås och en låda vin som skall delas i vänners sällskap. Ska bli trevligt. Men måste nog vila en timme eller två.

Läste föresten vad man skall och inte skall göra då man vill bli gravid:

Sluta dricka alkohol helt! What räcker det inte med de nio månaderna som man skall vara torr då man bär på det!?! Dummaste jag hört.

Sluta dricka kaffe/ kofein: Som jag tidigare sagt koffeinfritt kaffe. NEJ! Åh ska man ge upp allt. Vet vad vissa tycker, vill man nåt mycket så gäller det att ge upp saker. 

Ingen rökning: Nej det kan jag hålla med om!

Ingen övervikt: Jag jobbar på det!

Ser ut som om mina chanser att bli gravid är ytterst små. Hade hoppats på att slippa tänka på sådant här. Vill inte att det ska bli en besatthet eller stress. Det skulle liksom bara komma. Dock är det här med barn inget som jag tagit för givet. Man har fött barn, många barn i alla tider. Men man ska vara lyckligt lottad om man blir gravid och får ett barn! Tror dessutom att det blir ett snyggare barn om man inte stressar planerar och ändrar sitt liv helt! 
Jag vet att jag en gång i tiden kunde bli med barn. Det vet jag. Hoppas att mitt val då inte påverkar min framtid. Jag var ung, omedveten och självisk, men ångrar sällan mina val. Man l'r sig och växer av allt!




Den dagen

När jag gifter mig vill jag ha en spektakulär klänning. Jag har inte riktigt bestämt mig om stilen ännu. Men jag vet att när det är dags kommer det att bli svårt att hitta just exakt den som jag har i tanke. En sak vet jag i alla fall och det är att jag inte vill ha någon tub variant, en utan axelband eller ärmar. Anledningen är inte enbart att jag inte tycker att mina armar är de snyggaste utan att det är det enda man ser på en brud numera. Alla klänningar är i tub variant och varenda brutta bär dem. Nej spektakulärt, classy men orginelt. Är det någon gång jag kommer att ha krav så är det då!



Tankar


Sitter i soffan men en kopp roibuste och spooks i bakgrunden. Jag kan utan problem klara mig på koffein fritt te men inte kaffe. Kaffe är kanske min näst största last. Att bara klara sig på ett fåtal koppar om dagen känns omöjligt når man sitter hemma eller på universitetet för den delen. Det förgyller liksom det trista lite. På tal om spooks så började vi titta på den senaste säsongen och det är så himla bra och spännande! Som ett brittiskt 24. Ge det ett eller två avsnitt och sedan är man fast. Brittiska serier går alltid hem hos mig.

Läste lite på en blogg som handlar om en tjej som gått ner 50 kg. Bra jobbat! Nu behöver jag visserligen inte så mycket men det är likväl inspirerande. Det enda negativa är att hon följer GI, och det är inte en av mina favoriter. Har prövat det i omgångar och för mig personligen är det inge långsiktigt. Jag tror mer på lagom mängs av det mesta. Jag tror att kroppen mår bäst av att man hittar en balans av både kolhydrater, proteiner och fett och träning så klart. Dock så kan man ju hålla sig borta från socker.

Idag åt jag:
  • Gröt m. lättmjölk och osockrad lingonsylt-BRA
  • Två bullar, 0.75 cl lättmjölk-DÅLIGT!
  • Fullkornsnudlar med kyckling och wookgrönsaker- BRA!
Cyklade sammanlagt 30 min.

Ja man måste se till de saker som gått bra men också vara självkritisk. Det är en ny dag i morgon då kommer det att gå ännu bättre. Men jag vet att det blir vin i morgon. Det är ok det var länge sedan och mitt alkoholintag är mycket lågt. Men ska det vara så ska det och då brukar det bli ganska mycket.

Här är jag


Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

 Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.


Ett av dessa yrken är faktiskt det som jag valt! Är nöjd med denna utvärdering. Jag är ju en ganska härlig person trots allt.

Dagen som kom och gick

Hade en dagens "to do":

  •  Redigera klart version 1.1 av uppsats, gjorde 1.2 för ca en vecka sedan. Fel ordning och för långsamt går det.
  •  Beställa böcker om den otroligt tråkiga uppsatsen jag skriver.
  • Handla god, nyttig mysmiddag.
  • Träffa mamma för att få pengar (som jag lånat till hela denna csn härva)
  • En power walk skulle suttit fint

Såhär gick det:

  • Mamma ska jag träffa om typ en timme, tar cykeln så får jag lite motion på köpet. Mamma har hunnit ringa för många gånger idag. Jobbigt
  • Beställt böcker från KB, ska upp tidigt i morgon och kolla igenom dem. Det var bra!
  • Inte redigerat version 1.1 av uppsats utan istället kollat på bones, the hills och nu den nya 90210. Det är dåligt!
  • Ätit två bullar och druckit kalcium mjölk till lunch istället för makrills knäcke. Dålig början!
  • Åt gröt till frukost. Bra!
  • Lyckades få katten att bajsa i lådan och inte på köksgolvet. Bra
  • Hittade Filip Hammars frus blogg av en slump (lite sen), inte så mycket humor men ack så roligt att läsa om andras liv, powerwalks och bönsallad. 

 

 
kommer från en av mina favorit sidor illustrationweb.com 


Ett mirakel




Jag vill så gärna bli med barn. Ända sedan den där gången för över ett år sedan då N sa till mig att jag vill ha barn med dig har jag känt denna längtan. Jag har många månader trott att nu, nu är det min tur. Besvikelsen har varit lika stor varje gång, ibland har jag gråtit ibland har jag bitit ihop och tänkt att det kommer när det kommer. Men jag är trött på att känna att det kommer, min tid kommer. När då?! Jag hatar att vänta otålig som jag är, men jag känner också att min tid kommer alltid senare. Min bästa vän är gravid och jag är otroligt glad för hennes skull. Det känns i hela hjärtat. Men det kommer stunder då jag är så fruktansvärt avundsjuk att det kryper i mig. Igår berättade hon att ytterligare en av våra vänner är gravid. Det kom som en otrolig chock för henne och hon har haft det väldigt svårt att vänja sig. Åh stakars henne tänker jag, nej inte stackars, hon är med barn, man blir det om man ha oskyddad sex. Hon ska vara glad. Hon blev med barn snabbt! Sen får jag dåligt samvete för som sagt allas problem är olika. Men varför alla andra och inte jag?!? Har enormt svårt att erkänna detta för någon, varken N, min mamma eller min bästis. Jag bär det inom mig och det gör ont. 
Samtidigt som min önskan om barn är mycket stark känner jag att ett bröllop skulle passa bättre innan än efter vi har barn. Så att man kan njuta av vår dag bara vi. Men men vi får se. Vi försöker och hoppas på att det kommer ett litet mirakel till oss snart. Men jag känner mig ibland lite rädd, tänk om det inte går. Saken hör till att jag även har två mycket nära mig som inte kan få barn och har genomgått otaliga provrörsbefruktningar och mycket besvikelse. Fördelen (man skall se det ljusa i detta) är att jag fortfarande är ganska ung, under tretio, och vi har inte försökt allt för länge. Så mitt hopp finns fortfarande där!



Min kärlek




Jag och min kärlek N träffades för länge sedan då vi var tjugo och något. Vi jobbade tillsammans, blev vänner, hånglade, spenderade en hel vecka med bara varandra då vi sjukanmälde oss och bara.. ja ni förstår. Vi flyttade ihop, åkte på semesterer. Hösten kom så småningom vi jobbade mycket, gled ifrån varandra, bodde dåligt, ville olika saker så vi flyttade isär och gjorde senare slut. Jag tror jag krossade hans hjärta. Jag pluggade utomlands, hittade mitt mål här i livet. Vi träffades ibland då och då. Jag flyttade ihop med en man han var fin, och vi gjorde allt för att få det att fungera men det gick inte. Jag kom till insikt att han nog aldrig var den jag skulle spendera mitt liv med, även om jag hoppades och önskade. Jag var hjärtekrossad och träffade N för en fika, men det blev vin istället, det ena ledde till det andra och idag är vi ett par. Ett bra par, starkt par som tar hand om varandra. Vi bor tillsammans för andra gången och denna gång är den sista. Vi ska alltid vara VI, det vet jag. Jag är glad att vi mognade på olika håll, för det har gjort oss till de människor vi är idag och det har fört oss samman igen.

Detta kommer att hända inom ett år

Jag tror att det är bra att ha mål och drömmar. Jag tror även på att göra dessa drömmar till verklighet. Som person är jag mycket impulsiv och skulle kunna göra mycket innan ordentligt tänka igenom det. Det har sina för och nackdelar. Jag följer mitt hjärta men har ingen direkt instinkt. Men nu har jag tänkt igenom ett antal mål som jag kommer att skriva om här i bloggen. Så inom ett år (eller lite drygt) skall jag:

1. Gå ner i vikt: Jag vill gå ner ett visst antal kilo(ganska många). Detta är något som jag flera gånger i livet har gjort men 
sedan går upp igen. Det är en livsstil, jag vet, tro mig jag är expert (nja nästan) på näringskost och träning. Det är inte det som är mitt problem jag vet hur jag ska gör det, problemet är ATT jag ska göra det.

2. Gifta mig: Jag har tjatat lite ;) På ett bra sätt på min kärlek om att jag gärna skulle vilja gifta mig. Jag har en plan, det har han också. Så bloggen skall följa min väg till Mrs. Här kommer mycket klänningar, blommor, musik och detaljer in. Jag har allt i huvudet och det skulle vara roligt att spara allt detta och se hur det utvecklar sig. Jag har även en rolig historia om detta frieri (som ännu inte hänt).

3. Jag vill ha barn! Det är min starkaste önskan just nu. Här finns det många tankar och besvikelser och roliga historier. 

Dessa blir, förutom allt strunt jag skriver kateogrierna. Välkommen att följa detta, med lycka, besvikelse och livsglädje!

En sak mindre

Det går inte att beskriva hur ologiska CSN är i sina beslut, och det går definitivt inte att resonera med dem. Det är bara att svälja och göra som dom säger. Jag är i alla fall lättad  de nu beslutat att jag får pengar denna termin. Jag får pengar om jag betalar pengar, men det jag ska betala är nog bara 20% av det jag får. Men om det är så de vill ha det so be it.

Det är nu en sten som har lättat från mitt hjärta och jag kan ta tag i andra saker utan att behöva oroa mig. Nu blir det en dag av intensivt pluggande.

http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8

Perspektiv

Jag har haft ett par dåliga dagar då det gäller humöret och en del saker som inte går dit jag går. Det var en riktigt dålig dag igår, grät lite i smyg och tyckte enormt synd om mig själv. Idag känns det bättre men jag är fortfarande inte på topp, mycket funderingar. Alldeles nyss började jag läsa en blogg, Alfons något, om en mammas kamp under sin sons cancer och efter hans död. Kan det finnans någon större sorg än detta? Jag måste säga att jag beundrar människor som tar sig igenom detta och finner ett sätt att leva. Och mitt hjärta går sönder då jag läser om saknaden efter ett barn. Man ska inte behöva begrava ett litet barn! Mina tankar går ut till de som förlorat någon och min beundrar ges för de som orkar sig igenom dagen.

Dock tror jag inte att problem, sorg och förtvivlan är jämförbart och man ska inte underminera sina egna behov och känslor bara för att någon annan har varit med om något mycket värre. Det är däremot viktigt att ha medlidande, visa medkänsla och kanske sända ut en liten liten tanke till alla där ute som bär på en sorg. 

Förutm detta, god morgn härliga dag! Idag ska bli en bra dag. Mycket skall bli gjort!

En vanlig onsdag

Känner mig lätt mörbultad efter gårdagens arbete, ögonen känns trötta. Men jag mår ganska bra. Igår var ingen bra dag efter att csn vill förstöra min framtid. Ganska lätt att skylla på dom. Men jag vet långt där inne vet jag att det egentligen bara är jag som försatt mig i den här situationen. Jag ska bli bättre på det. Att erkänna för mig själv och andra att det faktiskt är jag och bara jag som påverkar det som händer. Men ibland gör man fel, det gjorde jag, och nu kanske jag måste suta plugga efter en herrans massa år. Har ju bara en och en halv termin kvar. Men men det kanske löser sig tillslut… Men även om jag är kär, nöjd, lycklig och tillfreds kan jag inte leva på detta och bara vatten. Det stör mig att erkänna det här men pengar, vad det gör livet så mycket enklare (och ännu svårare att erkänna roligare!).

Nystart

Utan att någonting egentligen händer, finns det en massa inom mig som vill ut. En massa strunt, en massa viktigt och inte minst en massa roligt. 

Här är jag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0